Pozitivka stránku po stránce knihou „Trénink je rozhovor“ – NOVÁ VERZE OD DUBNA 2016

I v roce 2016 organizuji kompletní sérii svých teoretických seminářů „na vlastní pěst“. Poslední ze série seminářů (3.4.) bude premiérově v nové předělané verzi.

Můžete tedy využít zvýhodněných cen při objednání více termínů naráz (viz níže).


Pozitivka stránku po stránce knihou „Trénink je rozhovor“

 

Kdy: 3.4. 2016 víkendová verze, 14:00 - 19:00

 

Kde: Jídelna ZŠ a MŠ Chodov (Praha 11, 10 minut chůze od metra Opatov), lokace zde , vchod z vnější strany z ulice Mokrá

 

Cena: 650 Kč na osobu. PŘI OBJEDNÁNÍ VÍCE NEŽ JEDNOHO TERMÍNU SEMINÁŘŮ 13.2, 5.3. , 9.3. a 16.3., 3.4,  (všechny termíny na ZŠ Chodov) JEDINOU OSOBOU PLATÍ SLEVA 10% Z CELKOVÉ CENY.

Lektor: František Šusta 

Tento seminář vznikl jako praktický doplněk ke knize „Trénink je rozhovor, ve kterém má i Váš pes co říct (F. Šusta, 2014, nakladatelství Plot). Je sestaven tak, aby kapitolu po kapitole prakticky předvedl a vysvětlil principy pozitivního tréninku popsané v knize. Přečtení knihy však není podmínkou – seminář je vhodný jak pro ty, kteří absolvovali předchozí semináře, tak pro začátečníky.

Od dubna 2016 bude tento seminář přednášen v nové verzi, která je vedena tak, aby co nejtěsněji odpovídala obsahu knihy a doplňovala to, co se do knihy nevešlo. Spolu s s několika původními videi uvidíme i řadu nových včetně konkrétních případů psů (a morčete) popsaných v knížce. Probereme si v praxi pozitivní/negativní posílení, „co když se mu nechce“, tajnou řeč mezi člověkem a zvířetem během tréninku, soustředíme se na stres během tréninku, způsoby nápravy nevhodného chování a to, že v tréninku „teď učíme, nezkoušíme.“ Na závěr si potrénujeme skupinu zvířat a spolu s morčetem Ervínem si projdeme tréninkové desatero z konce knihy.

Seminář je pouze pro posluchače, bez psů.

 

Seminář je bez psů.

 

Platba a přihláška -

Jako přihlášku odešlete na adresu treninkjerozhovor@seznam.cz  následující informace:

Vaše jméno, název semináře, termín, popř. počet účastníků

Platbu odešlete na číslo účtu 134644514/0300, do zprávy uveďte jméno objednavatele, tedy shodné s tím, kdo objednávku na e-mail zasílal. Platba je přenosná na jiného účastníka, při neúčasti a nesehnání náhradníka není vratná.



Přílohy ke stažení:

propozice_treninkjerozhovor_3_4_016txt15533.pdf


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy