PRAKTICKÁ VERZE "NAJDI SVŮJ SPÍNAČ" S GABBY HARRIS

Kdy: STŘEDA 5.10. od 18:00 hod. (předpokládaný konec 22:00), uprostřed programu je přestávka na večeři.

Kde: velký společenský sál restaurace U andělů, Senohraby (20 km od Prahy po D1 nebo vlakem z Prahy směr ČB), www.restauraceuandelu.cz


Po teoretické verzi tohoto semináře, kterou Gabby přednáší v neděli 2.10., bude stejné téma probráno prakticky se psy. Tento seminář je specifický a pro menší počet účastníků – je zaměřen na duševní stránku trenéra samotného. Účastníci mají po dobu semináře při sobě svého psa (účastníci bez psa se mohou připojit do trojice 2lidé+pes k tomu, kdo bude souhlasit). Skrze řadu praktických cvičení se účastník dostává k hlubšímu poznání sebe sama jako trenéra i člověka. Lepší poznání sebe pak míří k hlubší empatii k trénovanému zvířeti a tím i ke zlepšení vzájemného vztahu a souhry.

 

Seminář vychází z Gabbiny připravované druhé knihy (ta první pod názvem „Dotkni se zvířecí duše“ vyšla v roce 2015 v češtině u nakladatelství Plot)

Kdo je Gabby? Gabby Harris je ve světě tréninku zvířat významnou osobností. Je nejen profesionální trenérkou mořských savců v uShaka Sea Worldu v Durbanu v JAR a velmi schopnou „zaříkávačkou koní“ ve stejné zemi, ale jako konzultant a lektor tréninku zvířat je zvána na mnoho míst světa. Řada lidí z oboru ji zná jako vynikajícího profesionála, ale i nositelku nových myšlenek, která se nebojí dát vědeckému přístupu k tréninku hlubší duševní rozměr a poukázat, že nic není tak černobílé, jak se zdá. Pro mě osobně je ze všech mých učitelů tou, která mě naučila myslet. Do ČR se vrací již čtvrtý rok v řadě, přičemž při předchozích návštěvách byly její semináře vždy plně obsazené.

POZOR, TENTO SEMINÁŘ ORGANIZUJEME JAKO SPOLEK ZAOBZOR O.S. A PROTO I KONTAKTNÍ MEJL A ÚČET JE JINÝ, NEŽ U PŘEDCHOZÍCH VÍKENDOVÝCH SEMINÁŘŮ. Účet 243756494/0300 (do zprávy uveďte jméno objednavatele, tedy shodné s tím, kdo objednávku na e-mail zasílal.) Cena pro účastníka bez psa 600 Kč, pro účastníka se psem 750 Kč. POZOR, PLATBU ODEŠLETE AŽ PO POTVRZENÍ VOLNÉHO MÍSTA (bereme max. 16 účastníků se psem a 16 bez psa).

Jako přihlášku odešlete na adresu zaobzor-os@seznam.cz  následující informace: NÁZEV SEMINÁŘE, Vaše jméno, ZDA JDETE BEZ PSA ČI S NÍM ( a zda budete svolní vzít druhého člověka do trojice „dva lidi+pes“, není to povinnost, spíš dobrá vůle). Dále uveďte kontaktní adresu (ideálně i telefonní číslo pro případ nutné potřeby), popř. počet účastníků. PŘIHLÁŠKA JE PLATNÁ AŽ PO ZAPLACENÍ ÚČASTNICKÉHO PŘÍSPĚVKU. Platba je přenosná na jiného účastníka, při neúčasti a nesehnání náhradníka není vratná.


Další organizační informace: Večeři a občerstvení si každý účastník zajišťuje v restauraci, která se společenským sálem těsně sousedí (ovšem neruší)



Přílohy ke stažení:

Propozice 5_10_senohrabytxt15766.pdf


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy