Sobota s Gabby Harris a křtiny její knihy

Workshop v sobotu 14.10. 017 je letos pro Gabby její jedinou celodenní přednáškou pro tak velké publikum (ve zbylých dnech připravujeme praktické večery pro menší skupiny). KŘTINY A AUTOGRAMIÁDA KNÍŽKY budou součástí večera.

Téma:

Trénink zvířat a trenérovo vědomí

„Být vědomý“ znamená být ve stavu, kdy jsem za jedno se svými pocity, myšlenkami a zvyky mojí mysli. V tomto stavu dokážeme opustit nepotřebné a omezující myšlenky, které nás svazují. Je pro nás velmi prospěšné rozpoznat sami v sobě tento čistý vědomý stav (Silsbee, D. K, 2004, p. 27)

Gabby dodává: „Pokud sdílíme svůj život se zvířaty, dosáhneme stavu čistého vědomí v našem osobním životě mnohem snadněji. Ale i  naopak - naučíme-li se tento stav cíleně vyvolat a prožít, budeme mít s našimi zvířaty lepší vztah a budeme ve svém osobním životě šťastnější.“

Součástí celodenního workshopu bude teorie i praktické cvičení posluchačů „na sobě samých.“ Myšlenky budou zasazeny i do logiky moderního tréninku zvířat. Mnoho konceptů a vědeckých principů tréninku, jakými jsou variabilní a nepravidelné rozvrhy odměn, default behavior (nulová

Kdy: Sobota 14.10. od 10: 00 cca do 17:30

Kde: Hotel Svornost, Dolní Počernice, http://www.svornost.cz

Cena:770 Kč na celý den, poplatek zasílejte na účet 243756494/0300 . Platba je nevratná, v případě neúčasti je přenositelná na náhradníka.

Jak se přihlásit: JEDNODUŠE, VYPLNĚNÍM PŘIHLAŠOVACÍHO FORMULÁŘE ZDE

Pozn.:

Seminář bude překládán z angličtiny do češtiny.

Hotel Svornost nám poskytuje veškeré potřebné zázemí, nebudeme trpět hladem, žízní ani nedostatkem sociálního zázemí. PSI DO HOTELU MOHOU, ale každý majitel si za svého psa ručí a krom toho v semináři nebudeme se psy prakticky pracovat - proto zvažte, zda se nebudou na místě nudit.

 

PROPOZICE PRO PŘIHLÁŠENÉ ÚČASTNÍKY NAJDETE ZDE


 

Kdo je Gabby Harris: Gabby je ve světě trenérů zvířat výjimečná osobnost a musím říci, že ze všech mých učitelů měla na mě asi největší vliv. Má obrovskou praxi především v tréninku delfínů, lachtanů, ale i dalších zoozvířat, kde pracuje cestou pozitivního posilování. Krom toho je však lektorkou Natural horsemanshipu, tedy systému tréninku koní cestou tzv. přirozené komunikace, ve kterém se uplatňuje především posilování negativní. Je nejen výborným metodikem, ale tuto teorii a vědecký přístup ve svojí práci spojuje s duší člověka i zvířete. Tím dává celé trenérské práci větší, velmi lidský rozměr. Za svou práci sklidila na trenérských konferencích ve světě řadu ocenění, konzultovala pro zoo nejen v Africe (sama žije v JAR), ale i v Evropě či Asii (např. Dubaj). Do ČR se vrací po šesté, z toho popáté zde povede semináře pro „pejskaře a koňáky.“ V ČR vyšel překlad její první knihy Touching animal soul (Dotkni se zvířecí duše) a nyní zde vyjde, v podstatě paralelně s anglickým originálem, překlad její druhé knihy Animal Grace.



Přílohy ke stažení:

propozice_gabby_14_10_017txt16056.pdf


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy