PRAKTICKÁ VERZE -Trénink zvířat a trenérovo vědomí

Trénink zvířat a trenérovo vědomí – PRAKTICKÁ VERZE

Kdy: PONDĚLÍ 16.10. od 17:00 hod. (předpokládaný konec 22:00), uprostřed programu je přestávka na večeři.

Kde: velký společenský sál restaurace U andělů, Senohraby (20 km od Prahy po D1 nebo vlakem z Prahy směr ČB), www.restauraceuandelu.cz

Po teorii, kterou s Gabby probíráme v sobotu 14.10.,přijde v pondělí 16.10. tato praktická verze pro menší počet účastníků.

Popis podle Gabby: Svět, který nás obklopuje, nás učí jednat a myslet v zažitých schématech. Tato schémata nás sice chrání, ale nedávají nám možnost prožít svůj plný potenciál stejně jako plný potenciál zvířete, které právě trénujeme. Neexistuje „dobře“ ani „špatně“, vše je otázkou volby a vztahu. V tomto praktickém večeru se zaměříme právě na náš vztah se zvířetem a také se světem kolem nás. Začneme objevovat naše předsudky, názory, soudy a systémy víry, které nám brání být těmi nejlepšími, jakými můžeme být – pro nás samé, naše zvířecí přátele a pro svět.

Tento seminář je specifický a pro menší počet účastníků – je zaměřen na duševní stránku trenéra samotného. Účastníci mají po dobu semináře při sobě svého psa (účastníci bez psa se mohou připojit do trojice 2lidé+pes k tomu, kdo bude souhlasit). Seminář vychází z Gabbiny druhé knihy Animal Grace, která vychází v českém překladu v říjnu 2017 u nakladatelství Plot.

SEMINÁŘ JE, STEJNĚ JAKO VŠECHNY OSTATNÍ AKCE GABBY V ČR, PŘEKLÁDÁN DO ČEŠTINY.

Kdo je Gabby? Gabby Harris je ve světě tréninku zvířat významnou osobností. Je nejen profesionální trenérkou mořských savců v uShaka Sea Worldu v Durbanu v JAR a velmi schopnou „zaříkávačkou koní“ ve stejné zemi, ale jako konzultant a lektor tréninku zvířat je zvána na mnoho míst světa. Řada lidí z oboru ji zná jako vynikajícího profesionála, ale i nositelku nových myšlenek, která se nebojí dát vědeckému přístupu k tréninku hlubší duševní rozměr a poukázat, že nic není tak černobílé, jak se zdá. Pro mě osobně je ze všech mých učitelů tou, která mě naučila myslet. Do ČR se vrací již pátý rok v řadě, přičemž při předchozích návštěvách byly její semináře vždy plně obsazené.

Cena:820 Kč pro účastníka SE PSEM – přihlášku vyplňte ve formuláři zde

 

720 Kč pro účastníka BEZ PSA – přihlášku, prosím, vyplňte ve formuláři zde

 

Poplatek zasílejte na účet 243756494/0300

 (bereme max. 16 účastníků se psem a 16 bez psa).

PŘIHLÁŠKA JE PLATNÁ AŽ PO ZAPLACENÍ ÚČASTNICKÉHO PŘÍSPĚVKU. Platba je přenosná na jiného účastníka, při neúčasti a nesehnání náhradníka není vratná.

Další organizační informace: Večeři a občerstvení si každý účastník zajišťuje v restauraci, která se společenským sálem těsně sousedí (ovšem neruší). Za psa (vodu, umístění, kontakty) si odpovídá jeho majitel.


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy