KOZOKEMP 2019

„KOZOKEMP – novinka roku 2019

 

CO TO JE?  Možná jste už slyšeli o „chicken campu“, v rámci něhož trenéři získávají okamžitou zpětnou vazbu o své práci od tvora, který (na rozdíl od psa), dá každou trenérovu chybu ihned najevo. „KOZOKEMP“ vám tuhle možnost dává také, ale budeme tu pracovat  SE SAVCEM, který trenérské chyby neodpouští a je svou učenlivostí SROVNATELNÝ SE PSEM.  Navíc každá z přítomných koz už OVLÁDÁ URČITÝ STYL TRÉNINKU (targeting, freeshping, luring), takže je NENÍ TŘEBA UČIT ZÁKLADY a lze rovnou využít, co už umějí (více zde) V druhé části  kozokempu si získaná uvědomění ověříte hned při PRAKTICKÉM CVIČENÍ S VLASTNÍM PSEM.

Průběh akce: Akce je pro šest týmů „člověk pes“. V dopolední části necháme psy odpočívat a ujasníme si svou komunikaci a systém tréninku na kozách (např. řetězec - video ZDE). Každý z vás si prakticky zažije trénink s kozou targetem, freeshapingem, luringem. Pracuje vždy trojice koza-trenér-pozorovatel, kdy pozorovatel dělá záznam tréninku pro pozdější rozbor „co se kdy a proč stalo“.

V odpolední části se formou tříhodinové praktické lekce soustředíme na práci s vlastními psy. Můžeme pracovat i na tématech, která chcete vy sami řešit. Jen, prosím, neberte tentokrát sebou psy s agresí typu pes/pes. Ideální jsou opravdu metodická témata týkající se konkrétních cviků (zrychlení cviku, prodloužení výdrže, nacvičení nového cviku nebo řetězce apod.)

Kdy: V několika termínech od května do srpna, obvykle v pracovní dny. Další termíny vyhlásím vždy podle zájmu. První zaváděcí termíny 20.5. a 28.5. 2019 od 9:00 do 16:30 (včetně polední pauzy na oběd)

Kde: Senohraby – Hrušov

Podmínky: Tréninkové zázemí na Hrušově je zatím dost terénní. Po většinu dne budeme venku,  pod velkým stanem, popř. v maringotce. Prosím, oblečte se podle toho.

Co vzít sebou: Kenelku na odložení psa (nebo může pes čekat v autě), zápisník, vaše tréninkové vybavení a odměny pro vaše psy.

Za kolik: Zaváděcí cena prvních dvou termínů 890 Kč na jednoho cvičícího. Oběd není v ceně.

Přihláška je platná až po zaplacení ceny 890 Kč na účet 243756494/0300 (Zaobzor z.s.). Platba je nevratná. V případě neúčasti je převeditelná na náhradníka.

Jako přihlášku vyplňte WEBOVÝ FORMULÁŘ ZDE


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy