TÁBOROVÁ VERZE „STRACH A AGRESE“ V TEORII I PRAXI

TÁBOROVÁ VERZE „STRACH A AGRESE“ V TEORII I PRAXI – DVA VEČERY TEORIE A DVA DNY PRAXE  i s bydlením v kempu

1.7. od 20:00 (teorie)  do 3.7. 14:00 (večerní teorie 1. a 2.7. od 20:00, praxe přes den v blocích  v úterý 9:00  -12:00 a 15:00 – 17:30, ve středu 9:30- 14:00)

 kemp Radost Vlastějovice - http://www.radostsazava.cz/ u Zruče nad Sázavou

Lektoruje František Šusta

 

Motivace: STRACH A AGRESE  jsou dva pojmy, které spolu často blízce souvisejí a trápí řadu majitelů psů. I když ze psa „bázlivého“ nedokážeme mávnutím kouzelného proutku udělat naráz psa „odvážného“, můžeme mu nácvikem situací, které mu činí problém, dodat sebevědomí a návod, jak vše zvládnout. To chce ale ČAS, KLID a SPOLUPRACUJÍCÍ OKOLÍ. V rámci tohoto tábora si obojí můžeme dopřát včetně večerní teoretické průpravy.

Akce začíná ubytováním (chatky, tábor původně ze 60. let ) během odpoledne 1.7. Společně se uvidíme od 20:00 na večerní teorii na téma strach a agrese (powerpointová prezentace, přednáška). V úterý budeme nejprve dopoledne předvádět konkrétní problémy a hledat způsob, jak s nimi pracovat. Rozdáme si úkoly a odpoledne budeme společně intenzivně trénovat. Večerní teorie v úterý bude reagovat na to, co se během dne odehrálo. Ve středu 3.7. pak ve velkém bloku cvičení dotáhneme to, na čem jsme pracovali.

Máme k dispozici jednu polovinu tábora (na které jsme jen my) a velkou klubovnu, která rozměrově plně vyhovuje tréninku více psů naráz stejně jako večerním přednáškám. Trénovat můžeme i venku. Prostor by nám měl poskytnout zázemí pro řešení většiny problémů. Jediné téma, které tu nedoporučuji řešit, je strachová agrese na děti (na druhé polovině kempu, než jsme my, bude probíhat tábor).

Cena: Kurzovné činí 2500 Kč (pro posluchače bez psa 1200 Kč) na jednu osobu. Jídlo a ubytování se platí na místě individuálně provozovatelům kempu. Cena za jídlo a ubytování je za jeden den 400,-pro jednu osobu (zahrnuje ubytování v chatce a plná penze). Počet osob (resp. je-li s vámi na ubytování i někdo, kdo není účasten v kurzu), hlaste při přihlášce mě, zprávu předám provozovatelům kempu.

Přihláška je platná až po zaplacení ceny kurzovného 2500 Kč (1200 Kč pro posluchače bez psa) na účet 134644514/0300 (František Šusta) Platba je nevratná. V případě neúčasti je převeditelná na náhradníka.

Jako přihlášku vyplňte

PRO POSLUCHAČE BEZ PSA ZDE

PRO ÚČASTNÍKY SE PSEM  ZDE


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy