JIŽ ZAPLNĚNO - NOVÝ PRAKTICKÝ SEMINÁŘ S GABBY HARRIS - DRUHÝ TERMÍN

Pro velký zájem jsme se s Gabby domluvili i na druhém termínu jejího praktického workshopu. Jde o praktickou interaktivní aktivitu pro 25 účastníků a 5 psů. Témata zůstávají stejná, jako ve velkém semináři 22.9., nicméně tentokrát chceme slova převést do praxe. Pět z 25 účastníků bude tedy mít možnost vzít sebou svého psa a zároveň zaslat předem svou otázku organizátorovi. Tato otázka musí souviset s uvedenými tématy semináře a přihlášenou dvojicí člověk-pes a v programu bude řešena prakticky.

Kdy? - 25.9. 2015, od 18:00 (předpokládaný konec 22:00)

Kde?   Škola psích sportů v Horních Počernicích 

Náplň semináře? Stejná, jako na velké semináři v úterý 22.9, nicméně tentokrát v praktické rovině (viz výše). Soustředíme se především na osobní kvality trenéra a práci člověka se sebou samým. Trénink je totiž vždy záležitostí dvou – člověka i zvířete. Má-li tedy být úspěšný, procházejí v něm změnou oba dva.

Náplní budou mimo jiné tato témata

1)    Práce se strachem (zvířete i člověka)

2)    Intuice v tréninku zvířat – je to pověra nebo fungující nástroj? Jak ji můžeme cíleně používat?

3)    Co mají duše a intuice společného s vědeckým přístupem v tréninku zvířat

4)    Naše osobní limity v tréninku zvířat jako výsledek našich vnitřních obav a přístupu ke světu

Seminář bude přednášen v angličtině s českým překladem 

Kdo je Gabby? Gabby Harris je ve světě tréninku zvířat významnou osobností. Je nejen profesionální trenérkou mořských savců v uShaka Sea Worldu v Durbanu v JAR a velmi schopnou „zaříkávačkou koní“ ve stejné zemi, ale jako konzultant a lektor tréninku zvířat je zvána na mnoho míst světa. Řada lidí z oboru ji zná jako vynikajícího profesionála, ale i nositelku nových myšlenek, která se nebojí dát vědeckému přístupu k tréninku hlubší duševní rozměr a poukázat, že nic není tak černobílé, jak se zdá. Pro mě osobně je ze všech mých učitelů tou, která mě naučila myslet. Do ČR se vrací již třetí rok v řadě, ale tentokrát její návštěvu provází i český překlad její knihy, který vychází v září u nakladatelství Plot http://www.plotknihy.cz/titul.php?titul=561

 

Platba,  přihláška - Cena semináře je 770 Kč. Jako přihlášku odešlete na adresu treninkjerozhovor@seznam.cz  následující informace: Vaše jméno, kontaktní adresu (ideálně i telefonní číslo pro případ nutné potřeby), popř. počet účastníků. POKUD MÁTE ZÁJEM DORAZIT SE PSEM, NAPIŠTE NÁM ZÁROVEŇ SVŮJ DOTAZ A UVEĎTE SOUHLAS S TÍM, ŽE VÁŠ DOTAZ BUDE PRAKTICKY PROBÍRÁN NA MÍSTĚ. Platbu odešlete na číslo účtu 134644514/0300, do zprávy uveďte jméno objednavatele, tedy shodné s tím, kdo objednávku na e-mail zasílal. V PŘÍPADĚ TOHOTO SEMINÁŘE JE PŘIHLÁŠKA PLATNÁ AŽ PO ZAPLACENÍ ÚČASTNICKÉHO PŘÍSPĚVKU. Platba je přenosná na jiného účastníka, při neúčasti a nesehnání náhradníka není vratná.

Těší se na Vás

František Šusta


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy