Pozitivkou na výstavy a nejen tam - letní čtyřdenní psí tábor s Míšou Čermákovou a Františkem Šustou

Pozitivkou na výstavy a nejen tam

Letní čtyřdenní psí tábor s Míšou Čermákovou a Františkem Šustou

Chcete se seznámit s logikou tréninku psů (a jiných zvířat) cestou pozitivního posilování? Chcete svého psa bez stresu připravit na výstavu? A chcete ho naučit i něco víc? Pak přijeďte na 4 dny na náš letní psí minitábor.

Kdy: 3.8. - 7.8.2019

Kde: kemp Radost Vlastějovice - http://www.radostsazava.cz/ u Zruče nad Sázavou

Za kolik: Za jeden den 400,-pro jednu osobu - ubytování v chatce a plná penze , v karavanu dle domluvy. Za každou cvičící dvojici (člověk a pes)je cvičební poplatek 1.800,-, necvičící psí doprovod má účast zdarma,  večerní přednášky jsou i pro rodinné příslušníky a necvičící kamarády zdarma. Pokud někdo nebude mít s sebou psa na cvičení, ale jen se bude dívat a poslouchat, zaplatí za večerní přednášky a možnost sledovat 2x denně výuku 800,-Kč

Náplň: Náplň tábora vychází vstříc těm, kdo chtějí připravit svého psa na výstavu moderní nenátlakovou cestou, naučit ho několik dalších triků a při tom si osvojit tuto metodiku tréninku pozitivním posilováním. Tábor je rozdělen do čtyř dnů, ve kterých budeme dvakrát denně trénovat a jednou denně se teoreticky vzdělávat. Nezapomínáme samozřejmě ani na volný čas pro odpočinek a vlastní zábavu (vždyť jsou prázdniny). Kromě praktických lekcí denně (každá zaměřená na jiné téma) si během pobytu kompletně projdeme náplň semináře Františka Šusty (Úvod do pozitivního posilování + Pozitivní posilování podrobně)

První den: příjezd, ubytování, seznámení se. Od 20:00 do 22:00 úvodní přednáška „Úvod do pozitivního posilování“ (témata „Co je to pozitivní a co negativní posilování, základní komunikační prvky v pozitivním tréninku)

Druhý den: dopoledne „minivýstava“ s Míšou Čermákovou a určení toho, na čem budeme dále pracovat. Odpoledne praktický pozitivní trénink s Františkem Šustou – „naklikáme“ si psa, naučíme se první nejjednodušší cviky

Večer: 20:00-22:00 teoretická přednáška F. Šusty – „Jak v pozitivce tvoříme chování, triky na shaping + otázka motivace“

Třetí den: dopoledne – pracujeme na výstavním předvedení s Míšou a Františkem (procvičujeme to, co jsme si včera dopoledne určili)

Odpoledne – praktická pozitivka s Františkem – cvičíme trochu složitější úkoly shapingem (výběr podle Vašeho zadání)

Večer 20:00 – 22:00 přednáška s Františkem Jak odnaučit nevhodné chování, co je to stres a jak s ním pracovat

Čtvrtý den: budete rozděleni do dvou skupin - dopoledne  - 1. skupina dál pracuje na výstavním předvedení s Míšou a Františkem (procvičujeme to, co jsme si včera dopoledne určili), 2.skupina má volno, odpoledne se skupiny prohodí.

Večer: 20:00 – 22:00 Teoretická přednáška podle Vašeho přání  (práce se skupinou a otázka, kdo je vůdce nebo zkrácený besedoseminář „Jak odnaučit“)

Pátý den: dopoledne: Finální minivýstava s Míšou Čermákovou a „srandazávod“ v nových praktických dovednostech naučených s Františkem. Po obědě odjezd.

 TÁBOR NENÍ URČEN PRO ODNAUČOVÁNÍ ZLOZVYKŮ, TEDY NENÍ PRO PEJSKY EXTRÉMNĚ NERVNÍ, ÚTOČNÉ, NESNÁŠENLIVÉ A JINAK NENORMÁLNÍ. VÍTÁNY NEJSOU ANI HÁRAVÉ NEBO BŘEZÍ FENY :-)

Pokud Vás náš mini-tábor zaujal, napište Míše Čermákové e-mail na  zlaty.kavalir@seznam.cz nebo zavolejte na 603 999 379, těšíme se na Vás :-)


  zpět

Termíny seminářů

16. 04. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue Webinář Co když se mu nechce? - aneb o motivaci v tréninku zvířat
18. 04. 2024 - Senohraby (PRAHA východ) Já a můj pes – pohled do hloubky

Vaše příbehy