CYKLUS DESETI WEBINÁŘŮ PRO ŽIVOT SE PSEM

Během května až červena 2024 (přesné termíny viz níže) budu vždy od 20:30 nebo 21:00 vysílat vybrané webináře těch témat, která jsou UŽITEČNÁ PŘEDEVŠÍM PRO BĚŽNÉ ŽIVOTNÍ SITUACE SE PSEM MIMO TRÉNINK. Půjde o přivolání, přeučení nevhodného chování, separační úzkost, netahání na vodítku i celkové ovládání psa vodítkem, vyvedení psa z konfliktu (a jeho předejití), zklidnění psa i sebe, přivykání na stresové podněty obecně, přivykání na zvláštní zvuky, přivykání na lidi (včetně dotyků a manipulace) a nácvik sebeovládání. Vysílané webináře začínají vždy ve 20:30 nebo výjimečně 21:00 (viz výše) a končí podle délky závěrečné diskuse po hodině a půl až dvou a půl hodinách. Samotná přednáška bez diskuse bývá cca hodinu a půl +-15 minut. ZÁZNAM Z KAŽDÉHO VYSÍLÁNÍ ZŮSTÁVÁ ÚČASTNÍKŮM K DISPOZICI DVA TÝDNY PO AKCI, takže se lze dívat i ze záznamu. Vysílání bude kombinací mojí klasické přednášky s několika videozáznamy (v první části) a živého odpovídání na vaše psané dotazy (v druhé části).


  zpět

Termíny seminářů

24. 05. 2024 - Autokemp Zbýšov v Čechách (okres Kutná Hora) Výcvikový víkend „komunikace se psem“
30. 05. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue Webinář Jak vyvést svého psa z konfliktu a jak si to nacvičit?
03. 06. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue WEBINÁŘ Jak uklidnit svého psa ( i sebe) a jak si to nacvičit

Vaše příbehy