CYKLUS DEVÍTI WEBINÁŘŮ PRO ŽIVOT SE PSEM

Cyklus devíti webinářů s hromadnou slevou jako alternativa hlavně pro ty, kteří se nestihli přihlásit na cyklus všeh deseti vysílání od 2.5..
Od 9.5. máte možnost sledovat témata přeučení nevhodného chování, separační úzkost, netahání na vodítku i celkové ovládání psa vodítkem, vyvedení psa z konfliktu (a jeho předejití), zklidnění psa i sebe, přivykání na stresové podněty obecně, přivykání na zvláštní zvuky, přivykání na lidi (včetně dotyků a manipulace) a nácvik sebeovládání. Vysílané webináře začínají vždy ve 20:30 nebo výjimečně 21:00 (viz výše) a končí podle délky závěrečné diskuse po hodině a půl až dvou a půl hodinách. Samotná přednáška bez diskuse bývá cca hodinu a půl +-15 minut. ZÁZNAM Z KAŽDÉHO VYSÍLÁNÍ ZŮSTÁVÁ ÚČASTNÍKŮM K DISPOZICI DVA TÝDNY PO AKCI, takže se lze dívat i ze záznamu. Vysílání bude kombinací mojí klasické přednášky s několika videozáznamy (v první části) a živého odpovídání na vaše psané dotazy (v druhé části).


  zpět

Termíny seminářů

30. 05. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue Webinář Jak vyvést svého psa z konfliktu a jak si to nacvičit?
03. 06. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue WEBINÁŘ Jak uklidnit svého psa ( i sebe) a jak si to nacvičit
08. 06. 2024 - Velká Dobrá (u Kladna) ZKRÁCENÁ VÍKENDOVÁ VERZE TÁBORA "ŘEČ VAŠEHO TÝMU"
10. 06. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue Webinář Jak přivyknout na zvuky (střelba, ohňostroj a další...)

Vaše příbehy