Táborová čtyřdenní verze "Jaká je řeč vašeho týmu"

JAKÁ JE „ŘEČ VAŠEHO TÝMU“? – VELKÁ ČTYŘDENNÍ VERZE VČETNĚ TEORIE a dalších doplňků

8.-11.8. 2019 (první den od 9:30, v neděli konec do 14:00),  kemp Radost Vlastějovice -  u Zruče nad Sázavou

Lektoruje František Šusta

 

Motivace: Moderní trénink zvířat je univerzální metodou použitelnou na všechny živočišné druhy včetně psů. Ale je také pravdou, že na světě nenajdete dva stejné psy ani dva stejné psovody. Každý je originál a dohromady pak "originální psovod" s "originálním psem" tvoří jedinečnou dvojici. Cestou k jejich porozumění a úspěšnému tréninku je uvědomit si svou jedinečnost a naučit se s ní pracovat. Vnímá můj pes více zvuk klikru nebo moje pohyby? Zaměřuje pozornost víc na slova nebo gesta? Kolik zvládá opakování nového prvku po sobě, co je pro něj skutečnou odměnou a jak se to mění podle situace? Je spíše "low" nebo "high energy" zvířetem? A co já psovod, jsem pro takového psa srozumitelný ve slovech, gestech, nárocích?

 

Náš tábor vám umožní skrze výklad teorie i praktická cvičení poznat, na čem stojí váš originální tréninkový rozhovor mezi vámi a vaším psem. Akce je pro dvanáct týmů člověk-pes. Vyzkoušíte si trénink nejen se svým psem, ale v některých cvičeních i s člověkem. Po první dva večery bude vykládána i teorie s pomocí powerpointové rezentace (výběr z mých seminářů na téma komunikace mezi člověkem a zvířetem v rámci pozitivního tréninku). POZOR, PRO ZÁJEMCE LETOS POPRVÉ MOŽNOST VYUŽITÍ TECHNIK NLP (neurolingvistické programování) jako prostředku k vidění věcí z „pohledu vašeho psa“ (certifikovaný kurz pro NLP, základní úroveň, jsem ukončil v letošním roce).

Pozor, akce není určena pro nápravu chování vyloženě reaktivních jedinců (pro ty jsou vhodnější moje akce pod názvem „strach a agrese“)


PRO VELKÝ ZÁJEM VYHLAŠUJEME I VERZI BEZ PSA - TEDY PRO TY, KDO SE ÚČASTNÍ POUZE JAKO DIVÁCI -VÍCE INFO ZDE


Cena: Kurzovné činí 2500 Kč na jednu osobu (1200 Kč pro účastníky BEZ PSA). Jídlo a ubytování se platí na místě individuálně provozovatelům kempu. Cena za jídlo a ubytování je za jeden den 400,-pro jednu osobu (zahrnuje ubytování v chatce a plná penze). Počet osob (resp. je-li s vámi na ubytování i někdo, kdo není účasten v kurzu), hlaste při přihlášce mě, zprávu předám provozovatelům kempu.


Jako příhlášku vyplňte formulář

PRO ÚČASTNÍKY SE PSEM ZDE

PRO ÚČASTNÍKY BEZ PSA ZDE


Přihláška je platná až po zaplacení ceny kurzovného 2500 Kč (1200 pro účastníky BEZ PSA) na účet 134644514/0300 (František Šusta) Platba je nevratná. V případě neúčasti je převeditelná na náhradníka.

  zpět

Termíny seminářů

16. 05. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue Webinář Dva nejčastější psí problémy a jak na ně
24. 05. 2024 - Autokemp Zbýšov v Čechách (okres Kutná Hora) Výcvikový víkend „komunikace se psem“
30. 05. 2024 - youtube kanál Treninkjerozhovor-Trainingisdialogue Webinář Jak vyvést svého psa z konfliktu a jak si to nacvičit?

Vaše příbehy