BESEDOSEMINÁŘ JAK ODNAUČIT - samostatná večerní verze

Besedoseminář „JAK ODNAUČIT"

Tato večerní verze je určena především pro ty, kdo se z důvodu kapacity nedostali na celodenní verzi z 5.3.  Mohou ji využít buď samostatně, nebo v kombinaci s besedoseminářem Jak naučit, který děláme ve večerní verzi o týden dříve.

 

Při JAK ODNAUČIT  se soustředíme na řešení problémových chování a obtížných situací. Pracujem více teoreticky než při „jak naučit“ a velmi podrobně rozebíráem konkrétní situace z pohledu různých metod.

 

Kdy + cena:

16.3. 2016 , začátek 17:00, plánovaný konec mezi 21:00 a 22:00

Cena  450 za tento jeden večer  

Pokud objednáte spolu s „Jak naučit“ 9.3., je souhrnná cena 750 za oba dohromady. Další možnost slevy - PŘI OBJEDNÁNÍ VÍCE NEŽ JEDNOHO TERMÍNU SEMINÁŘŮ 13.2, 5.3. , 9.3. a 16.3., 3.4,  (všechny termíny na ZŠ Chodov) JEDINOU OSOBOU PLATÍ SLEVA 10% Z CELKOVÉ CENY.

 Kde:

Jídelna ZŠ a MŠ Chodov (Praha 11, 10 minut chůze od metra Opatov), lokace zde, vchod  z vnější strany z ulice Mokrá

Lektor: František Šusta 

 

Besedosemináře jsou kombinací přednášky a besedy na konkrétní téma a účastníci si zde mohou nechat řešit své vlastní otázky. Počet účastníků je limitován a účastníci posílají své otázky k řešení organizátorovi (v tomto případě já - treninkjerozhovor@seznam.cz ) na mejl alespoň týden před akcí. Odpovědi na otázky jsou pak zasazeny do probírané teorie. V besedoseminářích sice navazujeme na teorii ze základního semináře, ale obvykle je průběh pochopitelný i pro ty, kdo neabsolvovali. Seminář je bez psů.

 

Platba a přihláška -

Jako přihlášku odešlete na adresu treninkjerozhovor@seznam.cz  následující informace:

Vaše jméno, název semináře, termín, popř. počet účastníků

Platbu odešlete na číslo účtu 134644514/0300, do zprávy uveďte jméno objednavatele, tedy shodné s tím, kdo objednávku na e-mail zasílal. Platba je přenosná na jiného účastníka, při neúčasti a nesehnání náhradníka není vratná.

V PŘÍPADĚ BESEDOSEMINÁŘŮ, PROSÍM, POČKEJTE S POSÍLÁNÍM PLATBY AŽ NA POTVRZENÍ VOLNÉHO MÍSTA. U BESEDOSEMINÁŘŮ JE POČET VOLNÝCH MÍST OMEZEN.



Přílohy ke stažení:

propozice_JAK_ODNAUCIT_16_3_016txt15671.pdf


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy