NOVÝ VELKÝ CELODENNÍ SEMINÁŘ S GABBY HARRIS

Kdy a kde: neděle 2.10. od 9:30 hod. (předpokládaný konec mezi 17:00 a 18:00), Hotel Svornost, Praha 9 (http://www.svornost.cz/ )

Obě témata budou v neděli probírána na teoretické rovině, praktická verze se psy bude navazovat v pondělí a středu večer s menšími skupinami účastníků. Celý seminář je simultálně překládán do češtiny.


První téma: Řešení problémů – více vědecky postavený seminář obsahující tato témata:

- Rozdíl v řešení problému „skrze změny v prostředí“ a „skrze změny v chování“

- Potřeby zvířat a jak souvisejí s jejich motivací

- Jak ovlivňujeme zvířecí motivaci

- Jak přesně identifikovat příčinu problému

- Pohled na různé metody řešení komplexního problému

- Jak měřit úspěšnost

- Subjektivita versus objektivita

- Kontrola jako jedna ze základních potřeb živočicha a její vliv na problémová chování

- Tato teoretická verze bude více rozvedena v praktické verzi pro menší skupinu v pondělí 3.10.

 

Druhé téma: Najdi svůj spínač – zaměřeno na humánně psychologický pohled a duševní stránku trenéra samotného

-                     Skrze teorii z humánní psychologie a řadu praktických cvičení se účastník dostává k hlubšímu poznání sebe sama jako trenéra i člověka

-                     Lepší poznání sebe pak míří k hlubší empatii k trénovanému zvířeti a tím i ke zlepšení vzájemného vztahu a souhry

-                     Tato teoretická verze bude více rozvedena v praktické verzi pro menší skupinu ve středu 5.10.

 

Oba semináře vycházejí z Gabbiny připravované druhé knihy (ta první pod názvem „Dotkni se zvířecí duše“ vyšla v roce 2015 v češtině u nakladatelství Plot - info zde)

Kdo je Gabby? Gabby Harris je ve světě tréninku zvířat významnou osobností. Je nejen profesionální trenérkou mořských savců v uShaka Sea Worldu v Durbanu v JAR a velmi schopnou „zaříkávačkou koní“ ve stejné zemi, ale jako konzultant a lektor tréninku zvířat je zvána na mnoho míst světa. Řada lidí z oboru ji zná jako vynikajícího profesionála, ale i nositelku nových myšlenek, která se nebojí dát vědeckému přístupu k tréninku hlubší duševní rozměr a poukázat, že nic není tak černobílé, jak se zdá. Pro mě osobně je ze všech mých učitelů tou, která mě naučila myslet. Do ČR se vrací již čtvrtý rok v řadě, přičemž při předchozích návštěvách byly její semináře vždy plně obsazené.


Platba,  přihláška - Cena semináře je 750 Kč. POZOR, POKUD SE PŘIHLÁSÍTE TAKÉ O DEN DŘÍVE (1.10.) NA PREMIÉRU A KŘTINY KNIHY „TRÉNINK JE V HLAVĚ“, JE SPOLEČNÁ CENA ZA OBA DNY 1000 KČ (UŠETŘÍTE 350 KČ). Jako přihlášku odešlete na adresu treninkjerozhovor@seznam.cz  následující informace: NÁZEV SEMINÁŘE (NEBO OBOU), Vaše jméno, kontaktní adresu (ideálně i telefonní číslo pro případ nutné potřeby), popř. počet účastníků. Platbu odešlete na číslo účtu 134644514/0300, do zprávy uveďte jméno objednavatele, tedy shodné s tím, kdo objednávku na e-mail zasílal. V PŘÍPADĚ TOHOTO SEMINÁŘE JE PŘIHLÁŠKA PLATNÁ AŽ PO ZAPLACENÍ ÚČASTNICKÉHO PŘÍSPĚVKU. Platba je přenosná na jiného účastníka, při neúčasti a nesehnání náhradníka není vratná.

Další organizační informace: Pro zájemce lze objednat společný oběd, psům je do sálu vstup povolen (nicméně nebudou se účastnit aktivně, tento seminář je teoretický)

Těší se na Vás

František Šusta



Přílohy ke stažení:

propozice_gabby_2_10_016txt15751.pdf


  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy