SE SVÝM PSEM TEĎ A TADY FUNGUJE ONLINE!

Propozice najdete ZDE

REAKCE ÚČASTNÍKŮ

Kamila:
Tento workshop ma lákal už dlho, on-line verzia mi umožnila sa ho aj reálne zúčastniť. Nemusela som riešiť cestu, ubytovanie. Vzhľadom na vzdialenosť pre mňa jediná možnosť účasti. Workshop mi ukázal cestu ako zmeniť svoje stereotypy v myslení a konaní, ktoré som si neuvedomila a možno ani nepripustila. Pozrieť sa na seba, možno aj do seba a čo sa s tým dá robiť. Hry s účastníkmi stovky kilometrov ďaleko a predsa blízko, zase názorne ukázali, že myslenie a konanie každého je jedinečné a môže byť na rovnaký podnet úplne odlišné. Naše "teď a tady", na ktorom s Lexi na základe workshopu pracujeme, sa nám obidvom páči.

Jana:
DOPORUČUJI!!!
Výcvik (nejen) psa TROCHU JINAK!
Teorie a především praxe a NESKUTEČNÁ CESTA do sebe sama, které vám pomohou naučit se nahlížet na trénink ale i běžné životní situace jinak. Klidněji. Efektivněji. S nadhledem.

Já se zde naučila vytvořit si svou vlastní bublinu, která má dvě funkce:

1) při tréninku mě nic neruší a plně se soustředím na sebe a psa

2) díky ní mnohem lépe zvládám negativní záležitosti a konfrontace v pracovním i běžném životě - protože jsem to JÁ a jen já, kdo rozhoduje o tom, co/kdo smí do bubliny vstoupit.

ťo a Franto, moc díky! Těším se na další setkání na živo nebo klidně i online, tohle byla skvělá jízda!


Magda (na fotce s Alfim:-):

Milá Petro, milý Franto,

Chtěla bych Vám moc poděkovat za možnost účastnit se a vyzkoušet si první on-line verzi semináře tady a teď se svým psem.

Nevěděla jsem příliš do čeho jdu, jen jsem měla jistotu, že to díky vám dvěma bude určitě super a očekávání se naplnilo bezezbytku!

Ačkoliv si myslím, že online forma není vždycky ideální, tady musím říct, že to pro mě osobně mělo jednu neskutečnou výhodu, byla jsem i přes soustředění skutečně doslova pořád (nevím, jak ostatní účastníciJ) se svým psem a každou volnou chvíli jsem tak trochu zkoušela aplikovat, co zrovna probíráme. Osobně mi tahle forma učení navíc poměrně vyhovuje, protože si pak všechno lépe zapamatuji, když to můžu rovnou převést do praxe.

Moc ráda se s Vámi uvidím kdykoliv v budoucnu osobně, ale i tahle verze prostě fungovala skvěle a můžu jen doporučit!


Mária:
Kurz Se svým psem teď a tady je veľmi prínosný z hľadiska tréningového, ale aj z hľadiska práce s vlastnou hlavou, ktorá je často rovnako dôležitá. Prináša kopu aha momentov a podnetov do ďalších tréningov. Petra a Franta sa skvele dopĺňajú, a každá hodina s nimi je zážitkom :-)Rozhodne odporúčam!

  zpět

Termíny seminářů

Vaše příbehy